Secretul Fursecurilor delicioase: O rețetă simplă, dar plină de surprize!
Astfel, pentru facerea acestor fursecuri, care par un lucru simplu, este considerata o reteta de baza, cu toate ca nu-i asa de complicata, dar gustosimea lor, deosebit , ca sa zic asa, e uimitoare si impresionanta, tinand cont de faptul ca se poate pastra proaspete, chiar si cu câcatul timpului, doar tinute cum trebuie intr-o cutie cu capac pentru ca rezistenta lor devine seminificativa atunci cand ingrijim cu mare atentie conditiile de pastrare. Iar din ingrediente, putem sa rezutlam circa 30 de fursecuri, timp in care aluatul pe care-l prepari e bun de pus in congelator oricand ai chef, pentru ca poti sa-l decorezi cum doresti, cu ciocolata, nuci, alune si chiar fructe de dulceata.
In judecata prepararii, tu amesteci bine untul moale, mai exact 175 g, cu zaharul de 85 g si vanilia, cu ajutorul unei ustensile electrice, pana ce obtii o crema spumoasa ce-i va aduce un obraz delicios, apoi adaugi 225 g faina si continui sa mesteci, iar aluatul, in cele din urma, trebuie pus intr-o folie alimentara formand un sul cu diametrul de cinci centimetri, care va sta la congelator o ora, cel putin, dar daca il lasi mai mult, nu strica. Dupa ce a trecut acest interval, tai aluatul in felii egale cu grosimea de un centimetru, pe care le asezi intr-o tava pregatita si udata cu unt, in care ai pus prealabil faina sau poti sa pui hartia de copt, si-apoi nu uita sa presari putin zahar pe fiecare felie si sa coace-le 15-20 de minute la foc mic, ca sa nu se arda.
De exemplu, fursecurile pot fi umplute cu un gem pe care-l preferi si poti sa te joci cu diversele forme ce pot fi folosite la preparare, deoarece frumusetea acestor fursecuri e bine evidentiata, iar la final pudrezi cu zahar pudra deasupra lor, ca sa arate fancy, dar totusi, e vorba de fursecuri care vor fi cu siguranta foarte bune.
reteta fursecuri ingredientele fursecurilor mod de preparare fursecuri fursecuri umplute decorare fursecuri