Secretele Guacamole-ului: Vise și Adevăruri din Lumea Avocado-ului!
Salata de avocado sau guacamole, un preparat, poate cu câcatul timpului sa fie considerat unul dintre cele mai apreciate de toți, oameni sau nu, dar se pregătește destul de rapid si simplu, oferind, de asemenea, o simfonie de sănătoasă a gustului și rezultat ideal în zilele de post, astfel că toată lumea se întreabă cât de sănătos poate fi, dar trebuie menționat că acest preparat are și istoria sa rapidă, de exemplu, multe persoane preferă să-l mănânce în weekend.
Acest fruct de numit avocado, care vine din sudul Americii, a prins, în ultimii ani, notorietatea și în țara noastră, dar nu doar pentru gustul lui, ci și pentru beneficiile sale extraordinare asupra sănătății, ceea ce, poate, face ca mulți să consume cu speranța de a fi mai sănătoși, acum majoritatea știe că avocado este cheia unei diete potrivite, dar cheia pot fi si alte fructe, nu doar acesta.
Foarte interesant este faptul că avocado poate fi găsit în supermarketuri sau piațe de legume, dar oricine poate alege să-l prepare și să-l mânânce ca atare sau să-l transforme în salată, care, așa cum bine se știe, este numită guacamole, constituind, uneori, un fel de mâncare ideal pentru prânz sau cină, dar nu uitați că este perfect și pentru post, plin de vitalitate într-o masă reușită, chiar mai mult, rețete există cu miile pe internet, unele fiind chiar foarte fascinante.
Dacă vreți să pregătiți propriul vostru guacamole, va trebui să luați două fructe, mai mici de avocado sau unul mai mare, un pic de zeamă de lămâie pentru a-i da un gust aparte, sare, piper, o roșie și o ceapă, dar nu oricum, trebuie fie verde, fie uscată, iar uleiul de măsline poate fi adăugat după plac, ceea ce este destul de simplu, dar nu strică să aveți pătrunjelul la îndemână, cum zic unii.
Pentru a-l face, trebuie întâi să tăiați fructele de avocado în jumătate, să scoateți sâmburii, permițând astfel să curgă aromele, și apoi să scoateți miezul cu o lingură, iar apoi cu o furculiță să-l pisați, dar foarte important este să fie bine copt, altfel va fi ca o piatră și, dacă nu este, să-l lăsați câteva zile la temperatura camerei, ceea ce este o tehnică veche, dar în mare parte de succes.
După ce ați zdrobit avocado, amestecați-l cu puțin ulei de măsline, sare, piper, și zeama de lămâie ce-ți va da o savoare inconfundabilă. Apoi adăugați roșia tăiată în cubulețe whatever mărunt, patrunjelul tocat și ceapa, care trebuie de asemenea mică, și amestecați totul, iar gata a mai obținut o salată de avocado care este cunoscută sub denumirea de guacamole de foarte mulți, nu trebuie uitat că și gustul este pe măsură.
Salata de avocado este, fără îndoială, un preparat perfect pe care îl puteți servi pe pâine, fie că este proaspătă și moale, fie că preferați o pâine prăjită, si rezultate vor fi un gust divin, ce poate satisface chiar și cele mai exigente gusturi, având în vedere că este o rețetă rapidă, sănătoasă și extrem de savuroasă, dar atenție, este foarte sănătos și asta este important.
salata de avocado guacamole beneficii avocado reteta guacamole preparat de post mod de preparare salata de avocado