Rețeta Uimitoare a Ciorbei de Pește: Secretul Gustului Autentic!
Ingrediente pentru ciorba de peste, deci sa incepem cu un total de 2 kg.peste crap, si apoi 2 cepe si 2 morcovi, nu trebuie uitat radacini de pastarnac care sunt si ele importante, adaugand o bucata de telina, mai e si 1 kg de cartofi noi, nu uita de cele 600 gr smantana si 4 oua, sare dupa gust, o capatana de usturoi si 50 ml ulei dar si borș… cine ar putea spune ca o legatura de leustean verde nu este esentiala?
Modul de preparare ciorbei de peste este destul de complex, trebuie sa cureti pestele, aceasta parte gresita si sa tai in bucati potrivite, spalandu-l bine si punandu-l la fiert in apa cu sare ca sa traga cateva clocote, dupa care ne oprim cu focul si scoatem carnea din zeama care evident ca trebuie strecurata – totul se reluatu cu ceapa tocata marunt, ceapa care este unduita, adaugand radacinoasele tocate si lasandu-le la foc, apoi cartofii curati si taiati cubulete se fierb la foc potrivit, iar cand legumele sunt fierte borsul trebuie adaugat si lasam iar pentru cateva clocote inainte sa oprim focul, ghici ce? – apoi intr-un vas ouale cu usturoiul in mujdei si smantana le amestecam pe toate si le turnam peste ciorba cam la zece minute dupa ce oprim focul, presaram leustean, dar de ce nu?
ciorba de peste ingrediente ciorba mod de preparare ciorba reteta ciorba