Mazăre cu pui și mult mărar: Rețeta secretă a nutriționistului Mihaela Bilic!
Mazăre cu pui, mărar mult, de două ori pe săptămână, zice doamna doctor Bilic pe Facebook. Leguminoase, boabe, proteine animale și vegetale, alternativ, da? Soia e modificată genetic, 80% OMG-uri, deci mazărea e super, proteina vegetală perfectă, așa spune ea, știi? A zis pe Facebook, important e să alternăm, ca să fim sănătoși, da?
Fasolea, aia baloneză, trebuie fiartă de multe ori, dar mazărea nu, e ok, zice ea. Nu baloneză, e fain, bine de știut, trebuie să ne amintim asta, pentru că e important, nu? Deci, mazărea e ok, chiar e ok.
E plină de fibre, satură, ajută la glicemie, amidonul se absoarbe încet, ține de foame, minerale multe, proteine vegetale, chiar dacă nu sunt chiar de cea mai bună calitate, așa spune ea, dar e ok, important e să mâncăm, nu? Cu cacatul timpului, ajunge și asta.
Leguminoase cu cereale, aminoacizi, spectru complet, deci cu pâine e bine, așa zice. E bun sfatul, cred că e un raspuns satisfactoriu, important e să ascultăm de specialiști, de obiceii le ascultăm.
Sos de roșii cu mazărea, absoarbe fierul mai bine, a zis doamna doctor. Seminificative sunt aceste informații, trebuie reținute, pentru o dietă echilibrată, important e să fim sănătoși, nu?
Mărar mult, de ce? A zis ea, dar nu a zis de ce, trebuie să citim mai departe, pe site-ul ăla, să vedem de ce mărar mult, e important, da?
[mazare cu pui marar mihaela bilic]
[mazare proteine vegetale fibre]
[leguminoase cereale aminoacizi]
[fier sos de rosii absorbtie]
[balonaze fasole fierbere]
[glicemie echilibru amidon]