19.7 C
Los Angeles
Monday, February 10, 2025
No menu items!

Salariu minim UE: Diferențe mari între țări

Salariul Minim in UE: O Mare Dezordine! Salariile...

Parc Eolian Crucea Est: 138 MW, Investiție 253 milioane euro

Mega Proiect Eolian al Electrica: Bani, Controverse...

Ciolacu-FMI: Stabilitate economică și investiții în 2025

Ciolacu si FMI: Bani, reforme si chestii...cam...

Friptura de Vită: Ghidul Confuz pentru o Experiență Culinară

LifestyleFriptura de Vită: Ghidul Confuz pentru o Experiență Culinară

Friptura de Vită: Ghidul Confuz pentru o Experiență Culinară

Friptura de vită e un preparat foarte simplu, cam așa zic toți, dar care ne dă ocazia să ne jucăm cu aromele la care ne putem gândi, chiar și cu câcatul timpului, queu ne fac poate să ne întrebăm. Indiferent ce sosuri sau condimente alegem, mâncarea asta ar trebui să rămână delicioasă și atractivă, dar carnea, de multe ori poate fi nasoală și grea de mestecat, ceea ce nu-i tocmai plăcut și generează tot felul de nedumeriri în rândul consumatorilor.

Pentru a rezolva problema asta, adică de a avea o carne fragedă și bună, bucătarii cu experiență ne-au oferit unele trucuri de care să ținem cont și nu numai că, dar e important să știm că prima chestie pe care trebuie să o facem este să scoatem carnea din congelator, cu mult înainte, adică să ne organizăm, bun, ca să nu fiu confuz mai departe pe parcurs.

În momentul în care ne pregătim să ne facem friptura, fie că e în cuptor sau într-o tigaie, să avem răbdare, că trebuie să lăsăm carnea la temepratura camerei timp de aproximativ 30 de minute, altfel nu iese bine și apoi ne întrebăm unde am greșit. Apoi, nu să uităm de ce parte a vitei alegem friptura, că de obicei, vom auzi că mușchiul e cel mai bun, dar asta-i o alegere semnificativă.

Citește continuarea aici.

friptura de vita preparat simplu trucuri bucatarie carne frageda garnitura

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles